Diensten

DIT BIEDT KARIN’S CATERING:

Ontbijt

Verras de liefde van je leven, je ouders, een vriendin of je neef met een ontbijt op bed! Compleet verzorgd met verse jus d’orange, croissants en andere lekkernijen. Eventueel op met een glaasje prosecco! Bezorging ook op zondag.

Catering Lunch

Lunch

Een zakelijke lunch met luxe broodjes en versie smoothies? Een familielunch met salades, soep en stokbrood? Of een snel-tussendoor-lunch met belegde broodjes en verse sappen? Ik pas alles aan naar uw persoonlijke wensen!

Catering Diner

Diner

Een complete warme maaltijd, een stamppot buffet of een warm-/koud buffet, ik verzorg het graag en in overleg met u. En een compleet verzorgde barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk sluiten we de maaltijd af met een verrassend nagerecht!

Catering Borrel

Borrel

Liever bijpraten- of dansen met uw vrienden of familie dan met plakjes worst en kaas staan te rommelen in de keuken? Ik verzorg met plezier mooi opgemaakte hapjes, warm en/of koud. De diverse dranken kan ik gelijk meeleveren. Dat is pas echt ontspannen feesten!

Ook leuk om te doen

Een kookworkshop met vrienden, collega’s of familie! Dat wordt een onvergetelijke avond!

Kinderfeestje

Koekhappen? Kom gezellig koek, of iets anders, bakken met vriendjes en vriendinnetjes en eet het daarna lekker op! Ik maak er zeker een feestje van!

Direct bestellen

klik hier en vul het online formulier in