Karin Kokkerelt!
Jarenlang roerde ik als kok in een zorginstelling met liefde in grote pannen soep en aardappelen. Mooi en dankbaar werk, want een lekkere maaltijd is overal een hoogtepuntje van de dag.
Na werktijd regelde ik voor vrienden en familie de hapjes en drankjes voor hun feestjes. Heel leuk om te doen, want daar kon ik naast mijn vakkennis ook mijn creativiteit in kwijt. In 2009 besloot ik van mijn ‘hobby’ mijn beroep te maken: Karin’s Catering werd geboren. Beter te combineren met mijn opgroeiende kinderen en het werk van mijn man. En beter voor mezelf.
Het contact met de klant is de kers op mijn taart!
Nog steeds roer ik soms in grote pannen soep of aardappelen of beleg ik honderd broodjes met kaas en ham. Maar daarnaast maak ik ook een mooi diner, een gezellige tapasplank of delicate hapjes. Van stamppot tot truffelmayonaise – ik maak het voor u met vakmanschap, plezier en een grote scheut liefde!
Neem snel contact op voor een afspraak!